Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «پارسینه»
2024-05-06@09:43:01 GMT

ربات نوازنده و خواننده‌ای که تور کنسرت می‌گذارد!

تاریخ انتشار: ۸ اسفند ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۷۰۶۵۶۸۲

ربات نوازنده و خواننده‌ای که تور کنسرت می‌گذارد!

به طور کلی فرض بر این است که ربات‌ها برای کارهای دستی آماده می‌شوند، اما اخیراً به نظر می‌رسد که تلاش‌های خلاقانه‌تری برای ساخت آنها انجام می‌شود. "شیمون" یک ربات موسیقیدان است که برای اولین بار در سال 2017 ساخته شد و اکنون یاد گرفته است که ماریمبا بنوازد، آواز بخواند، برقصد، شعر بسراید و ملودی‌های خودش را بسازد و به زودی هم کنسرت خواهد گذاشت تا اولین آلبوم خود را به گوش مردم برساند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



به گزارش نیو اطلس، "ماریمبا"(marimba) نوعی ساز کوبه‌ای است که با ضربه زدن با مضراب‌های مخصوص بر روی صفحات چوبیِ این ساز، صدا تولید می‌شود.

"شیمون" از چندی پیش روی نواختن ماریمبا تمرکز کرده بود و آهنگ‌های ساده را خودش ساخته است. اکنون به نظر می‌رسد که او پیشرفت کرده و نتیجه کار او در حال بیرون آمدن است. در حقیقت باید گفت که اولین تک آهنگ "شیمون" با نام "در ذهن تو"(Into Your Mind) دور از انتظار و واقعاً بسیار شنیدنی است که می‌توان آن را در فیلم انتهای خبر مشاهده کرد.

"شیمون" کار خود را به همان روشی که سایر ربات‌ها یاد می‌گیرند، با آموزش مقادیر زیادی از داده‌های نمونه انسانی آموخته است که در این مورد، بدان معناست که 50 هزار متن آهنگ از موسیقی سبک جاز، پراگ راک و هیپ-هاپ را دیده است.

"شیمون" بر اساس این آموزش‌ها اکنون می‌تواند شروع به شعر سرایی و ساخت ملودی کند. اما "شیمون" به همین محدود نشده است، بلکه تیم سازنده اطمینان حاصل کرد که "شیمون" برخی از عوامل دیگر را که موسیقی را بسیار جذاب‌تر می‌کند، درک می‌کند.

"ریچارد ساوری"، محقق این گروه می‌گوید: سیستم‌های زیادی وجود دارند که از یادگیری عمیق استفاده می‌کنند، اما اشعار متفاوت هستند. معنا در اشعار متفاوت است. همچنین بدیهی است که قافیه و ریتم برای شعر بسیار مهم هستند. بنابراین ما همراه با یادگیری عمیق از دانش معنایی برای تولید اشعار استفاده می‌کنیم.

پروفسور "گیل وینبرگ" خالق "شیمون" و استاد فناوری موسسه جورجیا است.

"ساروی" می‌گوید: این ربات ارتباط میان کلمات را می‌داند، به عنوان مثال وقتی کلماتی مانند طوفان را دریافت می‌کند، کلمات مرتبط با آن مانند باران را ذکر می‌کند و بر این اساس تصمیم می‌گیرد که چه کلماتی برای بکار بردن در شعر خوب است.

متن ترانه‌های حاصل مانند چیزی است که هوش مصنوعی آن را به وجود آورده است. آنها از کلمات و عباراتی ساخته شده‌اند که مانند جملات بداهه و لحظه‌ای به نظر می‌رسند، اما معنای خاصی ندارند. البته خب بسیاری از آهنگ‌های نوشته شده توسط انسان‌ها نیز این روزها پر از شعرهای بی‌معنی اما آهنگ‌های جذاب است، بنابراین شاید "شیمون" خیلی هم بیراهه نمی‌رود.

"شیمون" در زمینه نواختن ماریمبا نیز حرفه‌ای شده است و با توانایی خاصی آن را می‌نوازد.

از همه بهتر اینکه "شیمون" اکنون شعری که خودش سروده را خوانده است. گروهی در دانشگاه "پمپئو فابرا" با استفاده از الگوریتم‌های یادگیری ماشین، صدای منحصر به فردی را برای او ایجاد کرده‌اند.

به ظاهر "شیمون" نیز رسیدگی شده است و اکنون به جای اینکه فقط یک توپ فلزی بدون احساس با بازوهای ربات باشد، ابروهایی دارد که تکان می‌خورند، دهانی که همگام با آواز خواندن او حرکت می‌کنند و حرکات سر که به او اجازه می‌دهد احساسات را بهتر منتقل کند. "شیمون" سرش را در قسمت‌های هیجانی آهنگ روی ماریمبا خم می‌کند یا به دوستان نوازنده خود نگاه می‌کند.

این همکاری ربات و انسان در موسیقی تازه شروع به کار کرده است. این گروه می‌گوید "شیمون" و گروه موسیقی همراهش یک آلبوم در چند ماه آینده دارند که از 8 تا 10 آهنگ تشکیل شده است و بعد از آن یک تور کنسرت در برنامه دارند.

"وینبرگ" می‌گوید: فکر می‌کنم ما به جایی رسیده‌ایم که انتظار دارم مخاطب از موسیقی "شیمون" لذت ببرد. این نوعی از موسیقی است که انسان‌ها ننوشته‌اند.

منبع: پارسینه

کلیدواژه: پارسی خبر علم و فناوری ربات خواننده کنسرت نوازنده

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.parsine.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پارسینه» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۰۶۵۶۸۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جدیدترین و جذاب ترین قابلیت‌های استوری اینستاگرام | عکس

به گزارش همشهری آنلاین، اینستاگرام چند قابلیت تعاملی جدید برای استوری معرفی کرده است که روش‌های اشتراک‌گذاری موسیقی، عکس و ویدیو را متحول می‌کنند.

براساس گزارش زومیت، جذاب‌ترین قابلیت جدید، Reveal نام دارد. با استفاده از این قابلیت، محتوای استوری تار می‌شود و حالتی رازآلود پیدا می‌کند و مخاطبان تنها با ارسال پیام خصوصی (DM) به شخصی که استوری را منتشر کرده است می‌توانند آن را ببینند.

آدام موسری، رئیس اینستاگرام، می‌گوید: «پیام‌های خصوصی بخش مهمی از این پلتفرم هستند و استوری و همین پیام‌ها عامل اصلی رشد اینستاگرام بوده‌اند. قابلیت Reveal گام بعدی در این مسیر است و بدون شک سازندگان محتوا از آن به‌عنوان ابزاری برای افزایش تعامل با استوری‌هایشان استفاده خواهند کرد.»

قابلیت دیگر، Frames نام دارد که یک افکت پولاروید روی تصاویر اعمال می‌کند. بدین ترتیب وقتی کاربران گوشی خود را تکان می‌دهند، عکس ظاهر می‌شود.

اینستاگرام قابلیت قالب‌بندی مبتنی‌بر موسیقی اضافه کرده که به کاربران امکان می‌دهد با استفاده از الگوها و تیترهایی نظیر «آهنگ مورد علاقه از آلبوم X» یا «اگر تا آخر عمر فقط می‌توانستی یک آهنگ گوش کنی، چه آهنگی انتخاب می‌کردی؟»، آهنگ‌ها را در استوری‌های خود به اشتراک بگذارند. این قابلیت بر پایه‌ی قالب‌های استوری مبتنی‌بر عکس ساخته شده است.

منبع: زومیت

کد خبر 849121 برچسب‌ها خبر مهم اینترنت - اینستاگرام اینترنت

دیگر خبرها

  • کنسرت ۳۰ هزار نفری، امروز در فولاد آره‌نا!
  • (ویدئو) رکوردشکنی مدونا، یک و نیم میلیون نفر در کنسرت برزیل شرکت کردند
  • موسیقی شمال خراسان سوژه ساخت یک آهنگ جدید شد
  • ببینید | حرکت هماهنگ دختران شیرازی در کنسرت آقای خواننده
  • وداع مردم خراسان شمالی با پیکر مرحوم عیسی بخشی
  • جذاب‌ترین قابلیت استوری اینستاگرام رونمایی شد
  • جدیدترین و جذاب ترین قابلیت‌های استوری اینستاگرام
  • جدیدترین قابلیت‌های استوری اینستاگرام + عکس
  • جدیدترین و جذاب ترین قابلیت‌های استوری اینستاگرام | عکس
  • شنیدن ملودی‌های شریف روی نُت «رعنا»/ موسیقی خوب برای سریال خوب است