Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-05-06@09:01:15 GMT

انتشار قطعه‌ای برای ولادت امام علی (ع) + آهنگ

تاریخ انتشار: ۷ اسفند ۱۳۹۹ | کد خبر: ۳۱۱۳۲۵۸۳

انتشار قطعه‌ای برای ولادت امام علی (ع) + آهنگ

کنسرواتوار تهران به مناسبت سالروز میلاد امام اول شیعیان علی علیه السلام اثری با عنوان «مولود کعبه» را تولید و منتشر کرد.

به گزارش ایسنا، قطعه مولود کعبه کاری از کنسرواتوار موسیقی تهران است. این اثر به آهنگسازی، تنظیم و ارکستراسیون «علی‌اکبر رجب‌زاده» به خوانندگی «بهزاد معافی» و شعری از «محمدعلی دلجویی» ساخته شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



پروسه ساخت و ضبط این اثر به خاطر شرایط بحرانی کرونا و رعایت دستورالعمل‌ها با دعوت انفرادی از نوازنده‌ها و عوامل به استودیو در ساعت‌های مختلف برای ضبط بخش‌های مختلف صورت گرفته است.

بهزاد معافی رئیس کنسرواتوار تهران و خواننده این اثر در مورد تولید «مولود کعبه» ضمن تبریک میلاد مولای متقیان به تمام مسلمانان جهان گفت: من این اثر را به خاطر ارادت و عشقی بی‌مانند که به مولایم دارم خواندم و خوشحالم که در روز ولادت مولا این اثر ناقابل را به محضر ایشان تقدیم می‌کنم.

خواننده آهنگ «مولود کعبه» توضیح داد: تولید این اثر شش ماه طول کشید و من در این مدت این اثر را تمرین کردم و آهنگساز هم بخش ساخت و تنظیم آن را انجام داد. اولین بار که خردسال بودم از رادیو یک اثر مذهبی پخش شد که همان من را به شنیدن و بعد دنبال کردن آثار موسیقی با بن‌مایه مذهبی بسیار علاقه‌مند کرد از این رو من مدام بر اهمیت و جایگاه رسانه در ترویج فرهنگ شنیداری خوب تاکید دارم.

علی‌اکبر رجب‌زاده آهنگساز و تنظیم‌کننده «مولود کعبه» در خصوص انگیزه و نیت خود برای ساخت این اثر گفت: عشق به ولایت امام علی (ع) انگیزه نمی‌خواهد؛ خودش می‌آید. این‌ها توجهاتی است که ذات باری‌تعالی و خود مولا مبذول می‌فرمایند.

خالق قطعه «مولود کعبه» درباره چگونگی ساخت این اثر اظهار کرد: این اثر در دستگاه «چهارگاه» در گام «سُل» ساخته شده که متناسب با صدای خواننده باشد. توفیق انجام این کار از آهنگسازی تا تنظیم برعهده اینجانب بوده است. در قطعه «مولود کعبه» از سازهای ایرانی «تار»، «نی» «بربط»، «تنبک» و «ویلن» به همراه گروه کُرال کنسرواتوار تهران استفاده شده است.

او درباره پروسه انتخاب شعر این قطعه گفت: حدود ۳۰ سال پیش با آقای دلجویی که انسانی بسیار ولایتمدار هستند آشنا شدم. تا الان روی چندین شعر از این شاعر ارجمند آهنگسازی کرده‌ام که تماما آثاری با بن‌مایه مذهبی بوده‌اند. ضمن این‌که انتخاب دستگاه چهارگاه به این دلیل بود که احساس کردم مفهوم این شعر در مقام والای علی (ع) را می‌توان در این دستگاه با آن حس و فواصل حماسی خلق کرد. من پس از ساخت این اثر سال‌ها منتظر بودم تا شخصی برای خواندن آن پیدا کنم که دل و روحش را به امام سپرده باشد. درباره این اثر درونیات انسان مهم‌تر بود تا صرف تکنیک و خوانندگی.

مرورگر شما از ویدئو پشتیبانی نمی‌کند.
فایل آن‌را از اینجا دانلود کنید: audio/mp3


انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: روز پدر میلاد امام علی ع مولود کعبه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۱۳۲۵۸۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

خودزنی آمریکا با تحریم روسیه/ مصائب بوئینگ بدون قطعه ساخت مسکو!

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از راشاتودی، روزنامه وال‌استریت‌ژورنال نوشته است که شرکت هواپیماسازی بوئینگ به دلیل فقدان یکی از قطعات اصلی هواپیمای پهن‌پیکر «۷۸۷ دریم‌لاینر» که با همکاری مشترک یک شرکت آمریکا و یک شرکت روسی ساخته می‌شود، قادر به تولید این مدل هواپیما نیست و به دردسر افتاده است.

وال‌استریت‌ژورنال نوشت: مبدل حرارتی که در سیسم کنترل محیطی هواپیما استفاده شده و دمای قطعات الکترونیکی آن را تنظیم می‌کند، پیش‌تر با همکاری مشترک شرکت آمریکایی «کالینز اروسپیس» و شرکت «اچ‌اس-نائوکا» مستقر در مسکو ساخته می‌شود.

با این حال، این همکاری مشترک مارس ۲۰۲۲ و اندکی پس از آغاز جنگ روسیه و اوکراین، به عنوان بخشی از تحریم‌های آمریکا علیه روسیه، متوقف و خط تولید قطعات تنظیم دما به کارخانه جدید «کالینز اروسپیس» واقع در آمریکا و انگلیس منتقل شد. آنها در ابتدا موفق به تامین تقاضای بوئینگ بودند اما حالا با کمبود این قطعه روبه‌رو شده‌اند زیرا بوئینگ تصمیم به افزایش تولید «دریم‌لاینر» گرفته است.

دِیو کالهون، مدیر اجرایی ارشد بوئینگ در ماه آوریل گفته بود: «وقتی حمله اتفاق افتاد، خط تولید منتقل شده اما ظرفیت تولید با تقاضای ما همخوانی ندارد.

بوئینگ هفته گذشته به سرمایه‌گذاران اعلام کرد که به دلیل فقدان مبدل حرارتی و همچنین صندلی کابین، قادر به تولید کافی دریم‌لاینز نیست. تولید ماهانه بوئینگ ۷۳۷ مکس نیز به دلیل مشکلات این شرکت در رفع نواقص فنی(جدا شدن دریچه روی بال یک فروند هواپیمای خطوط هوایی آلاسکا در ماه ژانویه) تک‌رقمی شده است. این مدل سابقه طولانی در حادثه‌آفرینی دارد به طوری‌که حوادث رخ‌داده برای این مدل ناشی از نقص فنی، در سال ۲۰۱۸ و ۲۰۱۹ به مرگ بیش از ۳۴۰ نفر منجر شد.

کد خبر 6097169

دیگر خبرها

  • امیر تتلو در مدح امام علی (ع) شعر سرود + عکس | اجازه ساختن آهنگ داده می شود؟
  • ۱۲۸ هزار واحد مسکن مهر در حال ساخت است/ تامین یک میلیون قطعه زمین روستایی تا تابستان
  • خودزنی آمریکا با تحریم روسیه / مصائب بوئینگ بدون قطعه ساخت مسکو!
  • خودزنی آمریکا با تحریم روسیه/ مصائب بوئینگ بدون قطعه ساخت مسکو!
  • موسیقی شمال خراسان سوژه ساخت یک آهنگ جدید شد
  • تنظیم متفاوت از یک قطعه موسیقی نواحی ایران
  • دوقلوهای اصفهانی آهنگ شیرازی منتشر کردند/داستان به روز رسانی شدن!
  • تمدید جشنواره عید تا عید بازارهای روز کوثر تا ولادت امام رضا (ع)
  • تمدید جشنواره عید تا عید بازارهای روز کوثر تا ولادت امام رضا(ع)
  • سرزمین آفتاب در سالروز شهادت ششمین اختر آسمان ولادت غرق ماتم است