Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایران آنلاین»
2024-05-06@01:39:26 GMT

کنفرانس منطقه‌ای یا بین‌المللی

تاریخ انتشار: ۲۷ شهریور ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۳۱۳۸۷۳۰

کنفرانس منطقه‌ای یا بین‌المللی

در جلسه دوجانبه من و بیکر که حدود ساعت ۵ عصر آن روز از ماه مارس ۱۹۹۱ در همان کاخ کنفرانس‌ها برگزار شد، دنیس راس مدیر برنامه‌ریزی سیاسی و مارگارت تتوایلر [Margaret Tutwiler] سخنگوی رسمی وزارت خارجه امریکا نیز با بیکر همراه بودند. گفت‌و‌گوها در این ملاقات بی‌پرده و ناگزیر بود و از زاویه آشکار کردن مواضع و برنامه امریکا برای ما اهمیت داشت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

آهنگ آن کردم و به‌گونه‌ای با بیکر تعامل کردم که گویی این ملاقات، در حکم دیدار شناسایی و پیش درآمدی بر نشست در انتظار میان بیکر و رئیس‌جمهوری اسد در دمشق است. باید به دقت از این سر در می‌آوردم که چه در سر بیکر می‌گذرد و سوریه چه جایگاهی در نظر او دارد، همچنین باید توجه او را به نکات مشخص و پیشنهادهایی جلب می‌کردم که مناسب بود در ملاقات پیش روی او با اسد، مورد توجه قرار گیرد. بیکر با تکرار گفته‌های خود در نشست ۹ کشور درباره اهمیت برگزاری کنفرانس منطقه‌ای در خاورمیانه همانند کنفرانس هلسینکی گفت: وضعیت آن زمان با وضعیت فعلی خاورمیانه مشابه و اتحاد شوروی، اروپای شرقی را اشغال کرده بود. در پاسخ گفتم: اتحاد شوروی اشغالگر نبود و حضورش بر اساس توافق با کشورهای اروپای شرقی بود. بیکر گفت مثلاً برلین؟ به او گفتم شما هم برلین غربی را با توافق با آلمان غربی اشغال کرده بودید.

بیکر، ناخشنود از این پاسخ من، دوباره به موضوع اساسی مورد نظرش یعنی کنفرانس منطقه‌ای بازگشت. او گفت: چهارده ماه با مصر و اسرائیل و کشورهای دیگر برای اجرای گفت‌و‌گوی فلسطینی - اسرائیلی کار کرده، اما سرانجام نتوانسته با آنها بر سر موضوع نماینده فلسطینی‌ها، به توافق برسد. بیکر در پاسخ به تأکید و آهنگ چندباره من بر موضوع برگزاری کنفرانس بین‌المللی گفت: برگزاری این کنفرانس را به‌شکل نهایی کنار نگذاشته ایم، اما احساس می‌کنیم زمان برگزاری آن هنوز فرا نرسیده است و روند صلح را بر اساس برگزاری کنفرانس منطقه‌ای آغاز می‌کنیم.
به او گفتم ما می‌دانیم که کنفرانس بین‌المللی نمی‌تواند فردا برگزار شود و لازم است مقدمات آن بخوبی فراهم شود. ما می‌دانیم حکومت فعلی امریکا از هر حکومت پیشین امریکا بهتر است، زیرا وضعیت را بخوبی درک می‌کند و می‌تواند مشکلات رویاروی منطقه را درک کند و می‌تواند بر اسرائیل در مسیر روند صلح تأثیر‌گذار باشد، اما برای کمک به پیشبرد روند صلح، باید نقش راهبری سوریه در منطقه مورد توجه امریکا قرار گرفته و به روابط سوریه و امریکا از زاویه دید نظریه «تروریسم» نگاه نشود. همچنین افزودم اگر آهنگ آن کرده اید که به نتایج مثبت برسید، سوریه باید در جریان همه تحولات، از الف تا یای آن قرار گیرد. بیکر  پاسخ داد: ما در نظر داریم سوریه از الف تا یای موضوعات، مشارکت داشته باشد. وی در پایان نشست گفت: هنگام رهایی گروگان‌های ما در لبنان فرارسیده است. من هم گفتم تماس‌های لازم برای تحقق این امر را انجام خواهیم داد./ ایران 

منبع: ایران آنلاین

کلیدواژه: کنفرانس منطقه ای

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ion.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۱۳۸۷۳۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مالزی، میزبان کنفرانس بین‌المللی «آموزش معاصر در جهان اسلام»

به گزارش حوزه بین‌الملل خبرگزاری تقریب، دانشگاه اسلامی سلطان احمد شاه در کوالالامپور، پایتخت مالزی، میزبان کنفرانس بین‌المللی «آموزش معاصر در جهان اسلام» است.

این کنفرانس از امروز یکشنبه (16 اردیبهشت‌ماه) با حضور روسای دانشگاه ها از 27 کشور اسلامی آغاز و تا روز سه‌شنبه (18 اردیبهشت ماه) ادامه دارد.

تاکید بر واقعیت آموزش و استراتژی‌های دیجیتال در آینده، تجارب علمی و آموزشی در دانشگاه‌های پیشرفته جهان معاصر، نقش آموزش دانشگاهی در حفظ محیط زیست و بیداری در جوامع عربی و اسلامی از موضوعاتی است که در این کنفرانس مورد بحث و تبادل نظر قرار می‌گیرد.

ارتقای کیفیت آموزش در جهان اسلام به سطح آموزش جهانی، فعال کردن نقش‌آفرینی دانشگاه‌های دولتی و خصوصی در مسیر پیشرفت جامعه، تقویت آموزش فنی و حرفه‌ای برای توسعه جوامع، ایجاد فضای رقابتی میان مراکز آموزشی در جهان اسلام، بردن ایده‌های کلی به سمت خلق نظام آموزشی جدید و پیشرفته به منظور آینده‌ای بهتر برای کشورهای درحال توسعه از اهداف این کنفرانس بین‌المللی است.


 

دیگر خبرها

  • برگزاری نخستین کنفرانس بین‌المللی علوم و فنون هسته‌ای در اصفهان
  • مالزی میزبان کنفرانس بین‌المللی «آموزش معاصر در جهان اسلام» است
  • اصفهان؛ میزبان اولین کنفرانس بین‌المللی علوم و فنون هسته‌ای
  • سفر گروسی به اصفهان مهر تاییدی بر حمایت آژانس اتمی از مجموعه‌های علمی ایران است
  • برگزاری سی‌امین کنفرانس بین‌المللی علوم و فنون هسته‌ای در اصفهان
  • راهکارهای مقابله با زلزله تهران در نهمین کنفرانس زلزله‌شناسی
  • مدیرکل آژانس بین‌المللی انرژی اتمی به اصفهان می‌آید
  • برگزاری اولین کنفرانس بین‌المللی هسته‌ای نشان از بلوغ فناوری هسته‌ای ایران است
  • مالزی، میزبان کنفرانس بین‌المللی «آموزش معاصر در جهان اسلام»
  • ارائه ۲۰۰ مقاله در کنفرانس بین المللی برق به میزبانی زنجان